1

Изворна и газирана вода

eGO & ego

Your friend for life

е(GO)

Изворна и газирана вода за Вашето ежедневие и семейство

Виж продуктите

ego Premium

Комфортно изживяване в стъклена бутилка и решения за офиса

Виж продуктите

Кой продукт е за теб

За семейството

Животът е последователност от моменти, а какви ще бъдат те – зависи изцяло от нас. Всички ние имаме свои собствени малки традиции. Те може да бъдат обяд или вечеря, приготвени от всички членове на семейството и когато eGO стане лоялен спътник на тези духовни моменти от живота, тогава всеки миг прекаран с любимите ви хора ще бъде специален.

виж повече

За спортисти

Водата трябва да е тази, която дава сила и компенсира липсата на полезни елементи в нашия организъм след физическа активност, упражнения, а също и в случай на недостиг на минерали. С оптималното си pH и добрия минерален баланс, eGO ще зареди организма ви с енергия и ще ви вдъхнови за постигане на нови цели.

виж повече

За офиса

Вглъбен в работата си, човек забравя, че хидратацията с чаша изворна вода е най-добрият начин за справяне с умората. Превърнете офиса в дом, или обратното, с галон 19 л. ego и диспенсери за топла и студена вода, предоставени от нашата фирма.

виж повече

За ресторанти

Уважете вашето ЕГО всеки повод с нашата уникална стъклена бутилка ego газирана и изворна вода. Придайте елегантна нотка с естествена изворна вода, независимо дали вечеряте у дома, в ресторант, бар или в хотел.

виж повече

Опознай ни по-добре

Кои сме ние „Your friend for life“      

Юробевъридж ООД е бутилираща изворна вода компания, разположена на няколко километра западно от гр. София.

Производството черпи вода от два извора, намиращи се в екологично чист район, в подножието на Стара планина, където следваме една единствена цел: КАЧЕСТВО!

Нашата цел  „Quality that brings freshness“

Работата ни е неизменно свързана с качество и контрол при всяка една точка от производството.

Заедно с висококвалифициран екип от техници и технолози – специалисти в областта, успяхме да изградим високотехнологична фабрика. Автоматизацията и успешното въвеждане на НАССР* система гарантират планирано и регулярно производство, както и контрол на качеството. Това предопределя конкурентоспособни цени и е отличителен белег, отговарящ на най-високите стандарти в бранша.

Качество и контрол при всяка една точка от производството

Пълна гама продукти и разфасовки от 0.33 л. до 19 л.

Научи повече за водата

В питейните води има 6 основни компонента – хидроген карбонат, натрий, калий, сулфат, флуорид и магнезий. Като един реактор, функционалността на човешкия организъм зависи от количеството на вложените в него вещества, като балансът е ключов. Изворна вода eGO, достигаща до теб по природна рецепта, подобрява ключовите процеси в организма, което е една добра възможност да надскочиш себе си!

Виж повече

ВЗЕМИ е(GO) и ego ОНЛАЙН

Разгледай пълната ни гама от продукти

Продукти