0

За Юробевъридж

Кои сме ние „Your friend for life“

Юробевъридж ООД е бутилираща изворна вода компания, разположена на няколко километра западно от гр. София.

Производството черпи вода от два извора, намиращи се в екологично чист район, в подножието на Стара планина, където следваме една единствена цел:  КАЧЕСТВО!

 • Площ

  кв.м.
 • Разфасовки от

  л. до

  л.
 • Капацитет на бутилиране над

  л. до

   литра/час

На площ от 5400 кв.м. фабриката се състои от два корпуса, в които са инсталирани пет производствени линии за бутилиране на изворна вода в PET и стъклени бутилки, обхващащи продуктите от цялата търговска гама, присъстваща на нашия пазар: от 0.330 мл до 19 литрови галони. Общ производствен капацитет на бутилиране – над 60 000 литра/час. Изградено е модерно, автоматизирано сиропно отделение за производство на студен чай, ароматизирани води и спортни напитки. Също така цялото техническо оборудване е придружено от високотехнологична *CIP система за почистване и санитаризация след всеки производствен цикъл. Вариативността на производствените линии позволява да се бутилират напитки в различни опаковки, разфасовки и с различен вид етикет, което отговаря на очакванията и нуждите на пазара.

Нашата цел „Quality that brings freshness“

Работата ни е неизменно свързана с качество и контрол при всяка една точка от производството.
Заедно с висококвалифициран екип от техници и технолози – специалисти в областта, успяхме да изградим високотехнологична фабрика. Автоматизацията и успешното въвеждане на НАССР* система гарантират планирано и регулярно производство, както и контрол на качеството. Това предопределя конкурентоспособни цени и е отличителен белег, отговарящ на най-високите стандарти в бранша.