0

За Юробевъридж

Кои сме ние

Юробевъридж е българска компания за бутилиране на изворна вода, разположена в подножието на Стара планина на няколко километра западно от град София.

Производството черпи вода от два извора, намиращи се в екологично чист район,
където следваме основните принципи за
високо качество и контрол.

 • Застроена площ

  кв.м.
 • Разфасовки от

  л. до

  л.
 • Капацитет на бутилиране над

  л/денонощие

На застроена площ от 5400 кв.м. фабриката се състои от два корпуса, в които са инсталирани пет производствени линии за бутилиране на изворна вода в PET без бисфенол А и стъклени бутилки, обхващащи продуктите от цялата търговска гама, присъстваща на нашия пазар: от 0.330 мл до 19 литрови галони. Общ производствен капацитет на бутилиране – над 60 000 литра/час. Изградено е модерно, автоматизирано сиропно отделение за производство на студен чай, ароматизирани води и спортни напитки. Също така цялото техническо оборудване е придружено от високотехнологична *CIP система за почистване и санитаризация след всеки производствен цикъл. Вариативността на производствените линии позволява да се бутилират напитки в различни опаковки, разфасовки и с различен вид етикет, което отговаря на очакванията и нуждите на пазара.

Нашата цел

Компанията изгради една от най-викоко технологичните фабрики за
добив и бутилиране на изворна вода в страната.
Автоматизацията и успешното въвеждане на НАССР система за Анализ на опасностите и контрол на критичните точки, гарантират консистентен добив и завишен контрол на качеството на производството. Висококвалифицираният екип от техници и технолози на компанията
непрекъснато се грижат за покриването на най-високите стандарти в бранша. Експертите ни ежедневно налагат постоянен контрол при всяка една от точките на производство.

Постоянен мониторинг и контрол

Чрез постоянен мониторинг и контрол от опитни специалисти в областта, пречистването на водата се извършва само и единствено чрез филтриране на няколко етапа, съгласно всички европейски наредби и изисквания. Като не прилагаме физикохимична обработка, по този начин не изменяме природно дадения ни минерален и йонен баланс.

Сертификати

СЕРТИФИКАТ ISO 9001:2015

Сертификат №6 за изворна вода с марка EGO

Сертификат №7 за изворна вода с марка eGO

Пийте
естествено алкализиранавода eGO с pH 8+