0

Емоции и настроение от Wine and Spirits fest Burgas 2021 – Видеорепортаж

окт. 10, 2021

За девета поредна година в края на юли, Бургас бе домакин на традиционния фестивал на виното – Wine and Spirits Burgas 2021. За три дни изложбен цетър Флора – морска градина се  превърна в дом за множество произодители и вносители на вино, спиртни напитки и мезета от цялата страна. Те премериха сили в няколко дегустационни серии, които бяха достъпни и за посетителите.

Само срещу вход от десет лева, всеки един гост на фестивала получи подарък – чаша и възможност с нея да опита над 300 различни напитки и да усети духът на спиртните шедьоври, създадени по уникалните рецепти на участващите производители. Организаторите бяха предвидили и няколко различни развлекателни програми и подаръци за феновете.

Благодарение на Изворна вода ЕГО всеки един от гостите успяваше да разграничи предоставените букети от вкусове отпивайки глътка свежест подарена му още на входа. Wine and spirits Burgas е едно от събитията, които продължават да спазват своята традиция и да ни пренасят в друго измерение на удоволствията създадени от човешка ръка и нямаме търпение да се видим и догодина. 

Пийте
естествено алкализиранавода eGO с pH 8+