0

Деветото издание на Wine and Spirits fest Burgas 2021 получи подкрепата на изворна вода EГО (снимки)

авг. 5, 2021

Марката осигури всички необходими количества вода за посетители, изложители и дегустационни комисии на провелото се тази година издание на Wine and Spirits fest Burgas 2021.

Wine and Spirits fest Burgas се проведе за девета поред година от 23 до 25 юли в Експозиционен център Флора, Морска градина – Бургас.

Посетителите на Wine & Spirits Fest Burgas дегустираха от изложените вино и спиртни напитки на над 30 топ производители, вносители и дистрибутори от различни страни.

Лично самите производители, технолози или професионалисти, добре запознати с продуктите, разказаха за детайлите по производството, технология и за най-новите тенденции и мода във винопроизводството.

През годините Wine & Spirits Fest Burgas се утвърди като форум, който насърчава към избор на качествени вина и изгражда критерии, по които потребителите да търсят и консумират най-доброто от българските и чуждестранните производители в бранша.

Съюза на енолозите в България определи чрез сляпа дегустация най-добрите вина на Wine and Spirits fest Burgas в категориите – бяло, розе и червено вино. Докато течаха дегустациите, журито беше хидратирано и освежено от изворна вода EGO, защото 1-2% дехидратация води до отпадналост и нарушена концентрация, а тяхната работа беше повече от отговорна с дегустацията на над 45 проби в различните категории.

Изворна вода EGO действа благоприятно на всички жизнени процеси в организма, благодарение на високото си PH (8+) и балансиран минерален и йонен състав, с ниско съдържание на флуор. Водите с този състав са основен елемент определящ доброто здраве и забавящи стареенето чрез ежедневната им употреба.

„Щастливи сме, че имаме подкрепата на изворна вода EGO и благодарим за техния професионализъм, както и че утоляваха жаждата на всички участници, изложители и дегустационни комисии на събитието. “Изворна вода EGO е нашия желан и искан партньор“ – каза Илияна Дановска от организаторите на Wine and Spirits fest Burgas 2021

Пийте
естествено алкализиранавода eGO с pH 8+