0

В София се проведе Европейското първенство по таекуондо с подкрепата на Изворна вода ЕГО (снимки)

май 16, 2021

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, европейският комисар за иновациите, културата, образованието и младежта Мария Габриел и президентът на Българската федерация по олимпийско таекуондо Слави Бинев откриха официално Европейското първенство по таекуондо за мъже и жени, на което София бе домакин в началото на април. В надпреварата участваха над 500 състезатели от целия континент.

По време на откриването Красен Кралев сподели, че България за пореден път е домакин на първенство от толкова висок ранг и е сигурен, че отново ще се докажем като отлични организатори. За първи приемаме Европейско първенство по таекуондо за мъже и жени, но без съмнение ще се справим блестящо, защото Българската федерация и нейният президент са доказали, че имат изключително модерно виждане за развитието на този спорт.

Европейският комисар Мария Габриел, която е и патрон на първенството, поздрави участниците и адмирира усилията, положени за организирането на шампионата.

Изворна вода ЕГО по традиция бе от водещите брандове, подкрепящи и популяризиращи активния и здравословен начин на живот сред младите и подрастващите, както и този спорт.

Пийте
естествено алкализиранавода eGO с pH 8+