0

Брандът еГО подкрепя отборът по хандбал ХК Сливница от град Сливница

окт. 2, 2021

От 2-ри до 6-ти юни в курортен комплекс Слънчев бряг се проведе третото издание на международния турнир по плажен хандбал „Несебър бийч къп`2021“. Успоредно с него се проведе и Държавното първенство по плажен хандбал 2021.

В турнира взеха участие 32 отбора в отделните категории за юноши, девойки, мъже и жени. За купата на Несебър спориха 6 отбора при жените и 13 при мъжете. Организатори на проявата бяха ХК „Петър Бабев“ и Община Несебър. „Щастлив съм, че преди няколко години този спорт на наша територия бе възроден, благодарение на Хандбален клуб „Петър Бабев“ и неговия председател Цветан Стойков.“, заяви кметът на Несебър Николай Димитров и каза, че Община Несебър подкрепя спорта и клубовете, като особено внимание обръща на заниманията на младите с него, заради изграждането на дисциплина, увереност и отговорност.

Изворна вода ЕГО все по-често подпомага развитието на българският спорт и развитието на активният начин на живот сред младите. Брандът подкрепя и отбор по хандбал ХК Сливница от град Сливница

Пийте
естествено алкализиранавода eGO с pH 8+